PR

Jeg laver PR for større og mindre virksomheder inden for livsstil, kultur, sundhed, mode og skønhed.

Det er områder, jeg også beskæftiger mig med i min øvrige journalistik. Det betyder, at jeg kender målgruppen rigtig godt, har et effektivt netværk og let ved at få ideer til, hvordan vi får din virksomheds budskab ud.

Jeg skriver pressemeddelelser, nyhedsbreve, advertorials, webtekster, blogs og opdateringer på sociale medier. Mange af de værktøjer, jeg benytter, stammer fra fortællende journalistik, som er mit speciale.

Som kunde hos mig får du ikke en fortrykt brugsanvising eller en model, som vi bare lige sætter dit navn ind i. Jeg leverer PR, der er skræddersyet netop til din virksomhed, målgruppeorienterede løsninger, skæve ideer, et flydende sprog og en tone, din virksomhed kan stå inde for som sin.

Referencer:

Hevea

Dansk virksomhed, der producerer sutter, bideringe og badedyr i bæredygtigt naturgummi, som sælges i hele verden.

Opgaven: At udarbejde en pressemeddelelse om Heveas internationale samarbejde med WWF (Verdensnaturfonden) samt lave en afgrænset liste over hvilke medier, pressemeddelelsen skulle sendes til og producere vinklede idéoplæg til de tre medier, virksomheden var mest interesseret i at få omtale i.

Indehaver af Hevea, Terese Hoffeldt, udtaler:

“Jeg har været yderst tilfreds med Pias arbejde. Hun er god til at fange, hvad jeg gerne vil have fokus på og desuden meget iderig og tager selv initiativ. Vi fik nogle flotte resultater ud af udsendelsen, og jeg vil helt sikkert bruge Pia igen i den kommende fremtid.”

Cosmo Laser og skønhedsklinik

Dansk virksomhed, der i forbindelse med en flytning gerne ville skabe opmærksomhed om, at den nu kunne kalde sig Danmarks største kosmetiske laserklinik.

Opgave: At skabe opmærksomhed i medierne. Jeg lavede en invitation, to pressemeddelelser og en liste over bloggere og blade, der ville være relevante at kontakte.

Marketings- og salgsdirektør Jacob Ankarfeldt udtalter:

“Pia har en god finger på pulsen og de rigtige ideer og indfaldsvinkler der passer til vores branche.”

 

 

Kontakt mig på 26432721 eller pia@piaguilbert.dk og få lavet et skræddersyet tilbud.