Om mig

piasmal

Selvstændig journalist og kommunikationskonsulent med fokus på målgruppeorienteret, skriftlig formidling. Jeg har mange års erfaring med at skrive for trykte dameblade og magasiner. Hovedvægten af opgaver ligger i dag på onlinemedier, faglige nyhedsbreve for organisationer samt kommerciel journalistik.

I 2017 skrev jeg biografien “Kunst er stort set et ja til livet” om Dragør-kunstner og iværksætter Flemming Brylle. Jeg fik frie hænder til at styre projektet, vinkle og navigere i et meget stort materiale.

Jeg laver med glæde fastlagte bestillingsopgaver og sætter stor pris på projekter, der bliver til i et samarbejde, men kan også pitche og realisere mine egne ideer.

Siden 2007 har jeg løst opgaver for kunder som: Affäer, AJKS (A-kasse for journalistik, kommunikation og sprog), Aller client publishing, ALT for damerne, Alice Fogh, Bazar, Børsen, Cosmo Laser og Skønhedsklinik, Dagbladet Information, DJ-Biz, DragørNyheder,Femina, Fit Living,  Gravid, GN Hearing, Grønbech Kommunikation, Heart & Soul Communications, Hevea, Region Hovedstadens Psykiatri, House of Communication, Højskolebladet, Journalistforbundet, Kommunikationen.dk, Mad&Bolig, Psykologi, Q mag, Stella Alice, Søndag,Vi Forældre, Vi Unge, Vores Børn og Økonomisk Ugebrev.

 

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet med fokus på kommunikation, journalistik og kulturformidling. I mit speciale ”Fortællende Journalistik i stedet for at tale dundertale til intellektet,” portrætterede jeg blandt andet Morten Sabroe, Kim Faber og Poul Høi.

Tidligere

Inden mit studie arbejdede jeg blandt andet som sekretær i Nykredit (1998-2000), som receptionist og salgsassistent i London (1997- 1998) og tog et halvt årigt journalistkursus på Højskolen i Svendborg (1997).

Jeg har læst fransk på Studieskolen og behersker sproget på et niveau svarende til afgangseksamen i gymnasiet.