Om mig

piasmal

Jeg er mere til lækkert sprog end store ord. Skriftlig formidling er mit speciale, men min glæde ved sproget handler også om at udforske, hvad andre mennesker tænker, gøre mine kunder og cases trygge og om at få ideer og følge dem helt til dørs.

Siden 2007 har jeg løst opgaver for kunder som: Affäer, AJKS (A-kasse for journalistik, kommunikation og sprog), Aller client publishing, ALT for damerne, Alice Fogh, Bazar, Børsen, Cosmo Laser og Skønhedsklinik, Dagbladet Information, DJ-Biz, Femina, Fit Living,  Gravid, Heart & Soul Communications, Hevea, Region Hovedstadens Psykiatri, House of Communication, Højskolebladet, Journalistforbundet, Kommunikationen.dk, Mad&Bolig, Psykologi, Q mag, Stella Alice, Søndag,Vi Forældre, Vi Unge, Vores Børn og Økonomisk Ugebrev.

Min første artikel som freelancer var et portræt til ALT for Damerne. Siden har jeg skrevet en del portrætter og også portrætserier til såvel Femina som ALT for damerne og Mad&Bolig. I dag arbejder jeg primært for fagblade, laver kommerciel journalistik og er ved at skrive en bog for en kunstner og iværksætter. Se artikeleksempler her.

Jeg er god til at arbejde selvstændigt og tage initiativ, men sætter også stort pris på samarbejdet med andre og har let ved at falde ind i forskellige miljøer.

 

 

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet med fokus på kommunikation, journalistik og kulturformidling. I mit speciale ”Fortællende Journalistik i stedet for at tale dundertale til intellektet,” portrætterede jeg blandt andet Morten Sabroe, Kim Faber og Poul Høi.

Tidligere

Inden mit studie arbejdede jeg blandt andet som sekretær i Nykredit (1998-2000), som receptionist og salgsassistent i London (1997- 1998) og tog et halvt årigt journalistkursus på Højskolen i Svendborg (1997).

Jeg har læst fransk på Studieskolen og behersker sproget på et niveau svarende til afgangseksamen i gymnasiet.