Andre siger

Kundekommentarer

 

“Som redaktør har jeg adskillige gange fået den perfekte pitch fra Pia, og jeg sidder altid tilbage med en god følelse, når hun har leveret varen. Pia arbejder professionelt, skriver engageret og har altid en vinkel, der sidder i skabet. Anbefales varmt.”

Kirstine Baloti, redaktør DJ-Biz Nyhedsbrevet (Dansk Journalistforbund)

 

”Pia er en af de freelancejournalister, jeg gerne vender tilbage til, fordi hun altid leverer et solidt produkt. Hun lever op til aftaler og er en dygtig formidler. Især når det gælder interview-genren. Jeg vil til hver en tid anbefale et samarbejde med Pia – mig har hun i hvert fald aldrig skuffet. ”

Stine Bjerre Herdel, redaktør, Kommunikationen.dk (Dansk Journalistforbund)

 

“Pia har leveret en lang række artikler til Højskolebladet, fordi hun hver gang har vist god lydhørhed over for vores ikke altid lige præcise ideer – med gode resultater til følge. Hun har god fornemmelse for den tone og stil, vi tilstræber i bladet og leverer færdige og læsværdige produkter til tiden. ”

Andreas Harbsmeier, Ansv. redaktør, Højskolebladet

 

”Pia har arbejdet for Femina gennem alle de år jeg har været redaktionschef og skrevet såvel portrætter som temaer og tendensartikler for os. Pia er altid imødekommende og særdeles pålidelig. Vi sætter stor pris på Pia positive tilgang til opgaverne og hendes lette, sproglige tone. ”

Dorthe Kandi, redaktionschef, Femina 

 

 “Jeg har været yderst tilfreds med Pias arbejde. Hun er god til at fange, hvad jeg gerne vil have fokus på og desuden meget iderig og tager selv initiativ. Vi fik nogle flotte resultater ud af udsendelsen, og jeg vil helt sikkert bruge Pia igen i den kommende fremtid.”

Terese Hoffeldt, indehaver af Hevea

 

“Pia har en god finger på pulsen og de rigtige ideer og indfaldsvinkler der passer til vores branche.”

Jacob Ankarfeldt, marketings- og salgsdirektør i Cosmo laser og Skønhedsklinik

 

”Da jeg åbnede mit lille “fashion” univers Stella Alice på Amager, hyrede jeg Pia til at skrive en pressemeddelelse for mig! Den var meget personlig og så “spot on” at jeg stadig går ind og læser den – sådan bare liiiige for at endnu et stort smil kan pryde mit ansigt og jeg kan få den der “nøj hvor er jeg taknemmelig” følelse. ”

Tina Flintø, indehaver af Stella Alice